Denk mee over de nieuwe wijk Entrada!

Kantorenpark Entrada wordt de komende jaren ontwikkeld tot een aantrekkelijk woongebied (van ongeveer 1000 woningen) met voorzieningen. Er komen vier woonblokken met groene hoven, rondom een centraal groen plein. Entrada wordt een gemengde wijk voor verschillende doelgroepen, jong en oud.

Architecten Ruurd Gietema en Anja Lübke van architectenbureau KCAP werken in opdracht van ontwikkelaar LIFE Europe aan een stedenbouwkundig plan voor de nieuwe wijk. Zij willen daarbij graag de omwonenden en geïnteresseerden betrekken. Via een online enquête kunt u in een paar minuten meedenken over vragen waar zij benieuwd naar zijn.

In juni en juli worden op basis van de uitkomsten van de enquête een aantal werkgroepen georganiseerd om samen met geïnteresseerden de onderwerpen verder uit te diepen. Invullers van de enquête kunnen aangeven of zij daarbij zouden willen zijn.

U kunt de enquête invullen via www.entradameedenken.nl

Social media

Denk 8 minuten met ons mee over Entrada, de toekomstige woonwijk bij metrostation Van der Madeweg! Doe de online enquête op www.entradameedenken.nl

Impressie woningbouwproject Entrada. Appartementencomplex met 10 lagen.
Lees voor