Werkstad OverAmstel

Amstel Business Park Zuid verandert in de komende jaren van een klassiek industrieterrein naar Werkstad OverAmstel: een veelzijdig en levendig gebied, waarin diverse functies samenkomen. Het gebied biedt nog volop ruimte om te groeien en legio kansen voor nieuwe bedrijven, woningen, voorzieningen en andere functies.

Kwaliteitsimpuls

Het gebied krijgt een enorme kwaliteitsimpuls. Niet alleen door de ontwikkelingen van vastgoed, maar ook door te investeren in een aantrekkelijke, duurzame en veilige openbare ruimte. Er zijn kansen voor horeca rond de Duivendrechtsevaart. Creatieve ondernemers geven met eye-catchers als de gebouwen van G-Star en The Joan het gebied een nieuw gezicht: robuust, stoer en levendig. Zij zien de potentie van dit nu nog rauwe gebied.
Werkstad OverAmstel is centraal gelegen tussen gemeente Ouder-Amstel, stadsdeel Zuidoost en de rest van Amsterdam en is uitstekend bereikbaar met auto, fiets en openbaar vervoer. Hier kunnen mensen naast werken straks ook wonen én ontspannen.

Vier deelgebieden

Werkstad OverAmstel is verdeeld in vier deelgebieden. In Werkstad Zuid, ten zuiden van de A10, is meer bebouwing mogelijk, voor bedrijven en stedelijke voorzieningen. In Entrada, Werkstad Noord en Weespertrekvaart is naast werken straks ook wonen mogelijk.

Benieuwd naar de historie van Werkstad OverAmstel?

Lees meer

 

 

Lees voor